http://www.familiefar.dk/wp-content/themes/hashone
http://www.familiefar.dk
Tilmeld RSS feed

Poker I Dag

Skrevet af Nizzen den 12 apr 2011

Det kan godt være poker og i særdeleshed online poker boomede tilbage i 2003, da Chris Moneymaker vandt WSOP Main Event efter at have kvalificeret sig online for nogle få dollars. Folk har så sidenhen spekuleret i at poker måske var ved at dø, men der kan man da heldigvis sige at det på ingen måde er tilfældet.
Nye turneringer skyder op over hele verden og der er nærmest ikke en uge, hvor der ikke spilles om en førstepræmie på op mod en million dollars.
De store online pokersider som Party Poker, PokerStars og Full Tilt Poker kæmper om at præstere de mest interessante live turneringer og lokke alverdens kendisser og professionelle pokerspillere til netop deres turneringer.
Det seneste skud på stammen og den i særklasse dyreste turneringsserie nogensinde er Full Tilt Pokers nye ONYX Cup. Her vil det koste mellem 100.000-300.000 dollars at være med. Det betyder selvfølgelig at det kun bliver en eksklusiv meget rig skare af forretningsmænd og pokerspillere og så lige et par heldige personer, der har kvalificeret sig online.